Direct contact? Bel: 036 522 85 21

Home > Camping > Caravanplekken aan water

Caravanplekken aan water

Prachtige caravanplekken beschikbaar op een veldje aan het water of op het strand. De caravanplekken zijn ruim ingedeeld en voorzien van electra. 

Het campingveld aan de haven
Je kunt op het veldje staan met camper, tent of caravan. Hier vind je luwte, gemoedelijkheid, spelende kinderen en gezelligheid. Ook staan hier 4 grote glampingtenten waar zich meestal gezinnen in bevinden. het uitzicht over het water en haven zijn adembenemend. Op de hoek staat een toiletwagen met twee toiletten en één wastafel tevens is op de hoek een watertappunt aanwezig.

Onze algemene sanitair met 12 douches en 10 toiletten bevinden zich onder de appartementen tussen de twee havenkommen. Dit is op ca. 200 meter van het kampeerveldje (zie plattegrond)

Het strand
Op het strand is het een heerlijk schouwspel aan spelende kinderen, watersportende jongeren en voorbij varende bootjes. Hier kunt u de vrijheid van kamperen echt ervaren. Op gepaste afstand sta je direct aan ons strand en water. Ook vind je hier vlakbij de Beachclub waar je heerlijk kunt borrelen en eten of bijvoorbeeld een kano of sloep kunt huren. Vanaf de strandplekken is het algemene sanitair ca. 200 meter, maar op het strand zelf staan ook sanitaire voorzieningen met toilet, douche en wastafel. 

Reserveer vast een plekje! 

Tarieven caravanplekken