Tentenplekken direct aan het water

Bij ons kom je direct aan het water te staan met je tentje. Knus en gezellig met een paar andere tenten en caravans om je heen. Geniet heerlijk van de rust op het campingveld. En als je wat reuring in de tent wilt, dan loop je binnen een paar honderd meter naar de diverse horecagelegenheden. 

Het veldje

Je kunt op het veldje staan met de camper, tent of caravan. Hier vind je luwte, gemoedelijkheid, spelende kinderen en gezelligheid. Ook staan hier 4 grote glampingtenten waar zich meestal gezinnen in bevinden. Het uitzicht over het water en haven is adembenemend. Op de hoek staat een toiletwagen met twee toiletten en één wastafel. Tevens is op de hoek een watertappunt aanwezig.

Onze algemene sanitair met 12 douches en 10 toiletten bevindt zich onder de appartementen tussen de twee havenkommen. Dit is op ca. 200 meter van het kampeerveldje (zie plattegrond)

Het strand
Op het strand is het een heerlijk schouwspel aan spelende kinderen, watersportende jongeren en voorbij varende bootjes. Hier kun je de vrijheid van kamperen echt ervaren. Op gepaste afstand sta je direct aan ons strand en water. Ook vind je hier vlakbij de Beachclub waar je heerlijk kunt borrelen en eten of bijvoorbeeld een kano of sloep kunt huren. Vanaf de strandplekken is het algemene sanitair ca. 200 meter, maar op het strand zelf staan ook sanitaire voorzieningen met toilet, douche en wastafel. 

Wij verhuren alleen aan personen van 18 jaar en ouder.

Home Camping Tentenplekken aan het water